Szeretné ha szálláshelye, étterme, irodaháza, üzlete, szépségszalonja, egészségügyi intézménye, stúdiója minden évszakban, illetve az ünnepek alkalmával gyönyörű szezonális dekorációba öltözne, melyet minden vendége megdicsér?

Örülne ha valaki levenné a válláról a dekoráció rendszeres megalkotásával, beszerzésével és installálásával járó terhet?

Akkor válassza a szezonális dekoráció-készítő szolgáltatást!

 

Kinek szól:
    –  elsősorban szálláshelyeknek,
    –  éttermeknek,
    –  irodaházaknak,
    –  nagyobb üzleteknek,
    –  akár magánklinikáknak,
    –  szépségszalonoknak,
    –  stúdióknak vagy egyéb helyszíneknek.

Mit csinálok:
Minden évszakban és a kiemelt ünnepekkor különleges enteriőrt varázsolok az adott hely stílusához illeszkedően, ami újra és újra visszacsábítja a vendégeket, ügyfeleket vagy vásárlókat. Ezen felül a dolgozók munkakedvét és elégedettségét is növeli, hiszen mindenki szívesebben tölti a munkaidejét egy gyönyörű, ízlésesen dekorált helyen.

Miért jó ez Önnek:
Nem kell értékes idejét a dekorációk megtervezésével, beszerzésével és installálásával töltenie. Mindössze azt kell egyeztetnünk, hogy milyen ütemezésben érkezzenek az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelő dekorációk és mindent elvégzek Ön helyett folyamatosan, egész éven át! A legújabb trendeknek megfelelően dolgozom. Önnek pedig nincs más dolga, mint fogadni az elismeréseket!

Miért engem válasszon:
    –  megbízhatóság
    –  minőségi munka
    –  trendi, kreatív megoldások
    –  önálló, hatékony munkavégzés

Különleges ajánlat:
Dekorációim különböző tematikák szerint készülnek, melyekhez marketing aktivitásokat tudunk társítani egyedi helyszín kialakításával (pl. találkozás a Mikulással, selfie pont, húsvéti tojásvadászat, stb.). Ezek az ötletes programlehetőségek megfelelő kommunikációval karöltve hatványozottan elősegítik a vendégek bevonzását, illetve több alkalommal való visszatérését a jövőben. Hiszen mennyivel kellemesebb egy karácsonyi meseországba érkezni, mint egy üres, személytelen lobbiba vagy irodaházba.

Kínáljon megfizethető áron prémium szolgáltatást!

Hangulatos környezet kialakításával és interakciók generálásával segítek benne, hogy többet nyújthasson versenytársainál a vendégeknek, ami kiemelt fontosságú, különösen a jelenlegi piacon.

Minden projektre egyedi árajánlatot készítek a helyszín és a pontos igények ismeretében!
Kérje egyedi ajánlatát!