Mentés

Mentés


Hompok Melinda
vagyok dekoratőr, lakberendezési tanácsadó. Végzettségem szerint kommunikátor (PR, reklám, marketing szakirányon), lakberendező, esküvői dekoratőr. 

A Budapesti Metropolitan Egyetemen kommunikáció és médiatudomány szakon diplomáztam. 8 éven keresztül szervezési feladatokat láttam el az autó- és motorsport világában, majd egy multinacionális vállalat kötelékében marketing tevékenységet végeztem és rendezvényeket szerveztem. Sokoldalú az érdeklődésem, belekóstoltam már a divattervezés, a képzőművészet, a fotózás, a cukrászat és további kreatív tevékenységek világába is.

Lakberendező tanulmányaimat a Junior Art Centerben végeztem. Jelenleg saját vállalkozásomat, a HoMe Design & Dekor Studio-t építem. Először kizárólag lakberendezéssel foglalkoztam, mára azonban a dekorációs tevékenységek kerültek túlsúlyba. Megszerzett szakmai ismereteimet ebben is kamatoztatom, továbbá lakberendezési tanácsadással segítem ügyfeleimet.

2017-ben megalkottam egy hiánypótló kiadványt, a Belsőépítészeti angol-magyar, magyar-angol szakszótárt, melyet nagy örömömre folyamatosan kiemelt érdeklődés övez.


2018. tavaszán elindítottam a HoMe Design TV elnevezésű Youtube csatornát, amellyel a lakberendezést, mint szakmát szerettem volna népszerűsíteni. Bemutatni az új trendeket, elkészült projekteket, ötletekkel segíteni a nézőket.

2018-ban a Lakberendezők Országos Szövetségének Etikai Bizottságának tagjává választottak. Két cikluson keresztül  segítettem a szervezet munkáját, továbbá vezettem a Junior munkacsoportot, melynek feladata a pályakezdő kollégák bevonása volt a szakmai életbe, újító javaslatok  kidolgozása az Elnökség számára, illetve ezek megvalósítása.

Gyerekkoromtól kezdve magam készítettem az otthoni dekorációinkat a különböző ünnepekre, illetve családtagok, barátok számára is. Így 2019-ben az érdeklődésre való tekintettel exkluzív kézműves kopogtatók, asztaldíszek és adventi koszorúk szezonális jellegű készítésével bővült a szolgáltatáspalettám. 

2020. Karácsonyára (a járványhelyzet alatt) kiscsoportos, online szezonális-dekorációkészítő workshop-okat hirdettem meg kreatív csapatépítő programlehetőségként, melyek nagy népszerűségnek örvendtek. A felmerülő igények alapján folyamatosan fejlesztem ezt a szolgáltatást és ma már bármilyen évszakhoz vagy ünnephez kapcsolódóan készíthetünk különböző szezonális dekorációkat csoportosan, elsősorban cégek részvételével, online, offline formában vagy nagyobb céges rendezvények (például családi napok) kiegészítő programjaként.

2021-ben ismereteim bővítése érdekében elvégeztem a Prestige Dekorakadémia Esküvői dekoratőr képzését. Azóta szálláshelyek, éttermek, irodaházak, üzletek, magán egészségügyi intézmények, szépségszalonok, stúdiók és egyéb helyszínek folyamatos szezonális dekorációs tevékenységét is vállalom. Alkalmanként rendezvények, esküvők dekorálására is felkérnek.

De volt már példa nőnapi, karácsonyi, vállalati születésnapra ajándékcsomagok összeállítására is nagy tételben a dolgozók, partnerek számára, így igény esetén erre is nyitott vagyok. Minden érdekel, ami szezonális dekorációval, ünnepekkel, ajándékozással kapcsolatos!

Keressen bizalommal, együtt valóra váltjuk az elképzeléseit!