Nem tudja, milyen programmal kedveskedhetne barátainak, munkavállalóinak, partnereinek? Lepje meg őket egy különleges élménnyel, mellyel néhány óra erejéig kiszakadhatnak a napi feladatokból, és alkotó energiákkal töltekezhetnek!

Válassza a csoportos, online vagy személyes szezonális dekoráció-készítő workshop-ot!

Ez egy forradalmian új, izgalmas programlehetőség, melyre hosszú ideig emlékezni fognak! Ráadásul ha az online lebonyolítást választják, a részvételhez ki sem kell mozdulniuk otthonuk biztonságából. Mégis professzionális segítséggel készíthetnek kreatív, minőségi dekorációkat: kopogtatót, asztaldíszt vagy adventi koszorút, melyekkel aztán feldíszíthetik az otthonukat. A jó hangulat és a csodás végeredmény garantált!

 

Amit kap ennek keretében:

  • a létszám, az alkalmak száma és az egyéb igények alapján kiválasztjuk az elkészítendő dísz(eke)t
  • online lebonyolítás esetén mindenkinek házhoz szállítjuk a szükséges hozzávalókat, részletes tudnivalókat a lebonyolítással kapcsolatban
  • személyes lebonyolítás esetén előkészülünk a helyszínen minden résztvevő számára biztosítva a szükséges hozzávalókat
  • ezután csak annyi a dolguk, hogy felkészüljenek az alkotásra és ki tudják várni a workshop napját 🙂

A megadott időpontban élő adásban vagy személyesen bemutatom a dekorációk elkészítését, folyamatosan instruálva minden résztvevőt.

Ára: minden workshopra egyedi árajánlatot készítek a résztvevők, valamint az alkalmak számától és a készíteni kívánt díszek típusától függően!

Egyedi árajánlatot kérek!