Már unja a vállalati vacsorát, a borkóstolót és az egyéb megszokott formális összejöveteleket? Új, innovatív programot keres céges csapatépítőre, karácsonyi party-ra, családi napra? Vagy szívesen feldobná a szülinapi buliját, különlegessé tenné a lánybúcsúját vagy egyéb rendezvényét egy izgalmas kiegészítő programmal?

A legjobb helyen jár!

Miről szól a szezonális dekoráció-készítő workshop:
Ez egy kreatív, csapatépítő program, melyen az aktuális szezonnak vagy ünnepkörnek megfelelő, például: tavaszi, húsvéti, nyári, levendulás, napraforgós, színpompás őszi, tökös, Halloween vagy adventi, karácsonyi asztaldíszeket, kopogtatókat, adventi koszorúkat, grincsfákat vagy egyéb díszeket készíthetnek a résztvevők professzionális segítséggel. Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél, minden időszakra van jó ötletünk!

Általában minőségi, élethű művirágokkal, tartós kiegészítőkkel és termésekkel dolgozunk, de igény esetén van lehetőség élővirágok használatára is. Minden alapanyagot biztosítunk, továbbá a szükséges eszközök és kötény használatát, illetve lehetőség van welcome drink, üdítő, aprósütemények, fejdíszek és meglepetés ajándék bekészítésére is. A legjobb pillanatokat pedig profi fotós örökíti meg a programnak megfelelő hangulatos környezetben.

Ez egy remek lehetőség a kikapcsolódásra, alkotó energiákkal való töltekezésre és sikerélmények begyűjtésérere! Kitűnően alkalmas együtt dolgozó csapatok megerősítésére, újonnan alakultak vagy távolról kapcsolatban lévő munkatársak összekovácsolására. De lehet  jó hangulatú, laza időtöltés egy party vagy lánybúcsú programján belül is.   

Rugalmasak vagyunk, ezért keressen akkor is bizalommal, ha nem szezonális dekorációs elemeket, hanem például virágbox-ot, csokrot, tűzött virágdíszt, ékszert szeretnének készíteni, esetleg más típusú kézműves elfoglaltságban gondolkodnak: karácsonyfadísz vagy ajándék készítés, festés, stencilezés, Halloween tökfaragás, stb. Gyerekprogramok lebonyolításában is állunk rendelkezésükre. 

Egy 2-3 órás kreatív workshop alkalmával fejenként egy dísz készül és minimum 10, maximum 25 fős csoportokban dolgozunk. Abban az esetben, ha többfajta dekorációt szeretnének alkotni vagy nagyobb a létszám, több időpontot egyeztetünk. Igény esetén hosszabb alkalmakat is tervezhetünk, pl. egy nap alatt elkészíthetünk egy teljes karácsonyi kollekciót: egymáshoz illő adventi koszorút, asztaldíszt és kopogtatót. Az éppen aktuálisan érvényben lévő védelmi intézkedéseknek megfelelően lehetőség van online vagy személyes (offline) lebonyolításra is. Igény esetén nagyobb rendezvényekre (például családi napokra) való kitelepülésre is van lehetőség.

Hogyan működik?
Önök kiválasztják, hogy milyen díszeket szeretnének készíteni, egyeztetjük az időpontokat, a létszámot, személyes program esetén a helyszínt és az egyéb részleteket. Ezt követően a többi már az én dolgom: intézem a beszerzést, a szállítást, a logisztikát, a lebonyolítást, egyszóval mindent!

Személyes lebonyolítás elsősorban:
Budapest, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Kiskunlacháza, Dunaújváros, Dabas, Kecskemét és ezek vonzáskörzetében elérhető. 
20 fős létszám felett akár országszerte, előzetes egyeztetés alapján.

Miért jó ez Önnek:
   –   marad ideje teendőire: teljeskörű szervezést és lebonyolítást vállalunk
   –   megbízhatóság: minden úgy lesz, ahogy előzetesen megbeszéltük
   –   ízléses, minőségi dekorációkat készítünk
   –   minden résztvevőre odafigyelünk
   –   a csapat profi segítséget kap a dísz elkészítéséhez
   –   garantált feltöltődést és pozitív élményeket biztosítunk

Ez egy forradalmian új, izgalmas programlehetőség, melyre hosszú ideig emlékezni fognak a kollégák, ismerősök, barátok/barátnők, családtagok! Ha az online lebonyolítást választják, a részvételhez ki sem kell mozdulniuk otthonuk biztonságából, mégis professzionális segítséggel készíthetnek kreatív, minőségi dekorációkat, melyekkel aztán feldíszíthetik lakásukat, irodájukat. Legyen szó céges rendezvényről, karácsonyi programról, szülinapi buliról, lánybúcsúról, csapatépítő programról, stb., ránk számíthat! A jó hangulat és a csodás végeredmény garantált!

Tetszik a program, de…

Nincs előképzettségem, mi van ha nem vagyok elég ügyes?
Nálunk nincs szükség semmilyen szakmai tudásra! Díszeinket kezdők is könnyedén el tudják készíteni. Megmutatjuk az eszközök használatát és lépésről-lépésre vezetjük végig a csapatot az alkotó folyamaton. Segítünk minden lépésnél, megvárunk mindenkit, hogy biztosan olyan legyen a végeredmény, amilyet elképzelt!

Félek a férfi kollégáknak nem tetszene az ötlet:
Érdemes megkérdezni tőlük! Tapasztalatunk szerint sok férfi is nagyon élvezi az ilyen jellegű kreatív elfoglaltságot. Programjainkon a résztvevők többsége hölgy, de általában 20-50%-ban az urak is képviseltetik magukat!

Nincs helyünk a programhoz:
Ez nem probléma! Általában a megrendelők biztosítják a helyszínt, de amennyiben erre nincs lehetőség, szívesen keresünk ideális helyet, például egy kávézót vagy különtermet a workshop lebonyolításához.

A gyermekemet is érdekelné a foglalkozás. Elhozhatom magammal?
A programokon nagyrészt forró ragasztópisztollyal, drótokkal, fogóval, ollóval és egyéb veszélyes eszközökkel dolgozunk, ezért a részvételt 14 éves kor felett javasoljuk (kivéve ha kifejezetten gyerekeknek szóló elfoglaltságot dolgoztunk ki). Ha a gyermeked ennél idősebb vagy úgy gondolod, hogy elég érett ezek használatához, esetleg csak megfigyelőként lenne jelen, szívesen látjuk!

Mennyibe kerül?
A workshop-ok ára rengeteg tényezőtől függ, ezért egyedi árajánlatot készítek minden megkeresésre!
Érdeklődés esetén kérem írja meg:
      –  a létszámot, a csoportok számát (ha több lesz),
      –  a pontos helyszínt,
      –  online/offline lebonyolítást szeretne,
      –  a kívánt időpontokat,
      –  a készíteni kívánt dísz típusát (méret, stílus, színvilág, bonyolultság, kép róla ha van konkrét elképzelés),
      –  egyéb igényeit (welcome drink, üdítő és aprósütemény, meglepetés ajándék bekészítés, fotós, stb.)
      –  illetve a költségkeretet ha van.
Ezek figyelembevételével tudom összeállítani az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Tájékoztató jellegű példa: egy közepes méretű, szezonális művirág kopogtató vagy asztaldísz esetében áraink nagyságrendileg 20-30.000 Ft/fő körül mozognak az egyedi igényektől és a csomag pontos tartalmától függően. Kisebb méretű, egyszerűbb, kevesebb alapanyag igényű díszek (gyerekprogramok, más típusú kézműves workshop: pl. karácsonyfadísz készítés, stencilezés, virágékszer, stb. esetén) vagy nagyobb rendezvény részeként történő kitelepüléskor az ár kedvezőbb, a példától jelenősen eltérő is lehet!

Kérje most egyedi ajánlatát!