Kinek szól: olyan cégeknek, ahol
    –  szívesen lepik meg új élményekkel dolgozóikat,
    –  nyitottak a kreatív időtöltésre, csapatépítő programokra,
    –  sok hölgy (is) dolgozik (általában a résztvevők kb. 80%-a nő),
    –  igény van színvonalas programokra, megbízható partnerre.

Továbbá olyan baráti társaságoknak, akik új, közös élményekre vágynak akár leánybúcsúkon, illetve egyéb rendezvényeken kiegészítő programként.

Miről szól a kézműves workshop:
Ez egy kreatív, csapatépítő program, melyen az aktuális szezonnak vagy ünnepkörnek megfelelő, például: tavaszi, húsvéti, nyári, levendulás, napraforgós, színpompás őszi, tökös, Halloween vagy adventi-karácsonyi asztaldíszeket, kopogtatókat, adventi koszorúkat, grincsfákat, virágbox-okat és egyéb díszeket készíthetnek a résztvevők professzionális segítséggel. Dolgozhatnak friss, élő virágokkal, élethű művirágokkal, termésekkel és tartós kiegészítőkkel is igény szerint. Közben falatoznak, beszélgetnek, ismerkednek, kikapcsolódnak és alkotó energiákkal töltekeznek. Ez egy remek lehetőség az együtt dolgozó csapatok, újonnan alakultak vagy akár egymástól több száz kilométerre lévő munkatársak összekovácsolására is. 

Egy két órás kreatív workshop alkalmával fejenként egy dísz készül és 10-15 fős csoportokban dolgozunk. Abban az esetben, ha többfajta dekorációt szeretnének alkotni vagy nagyobb a létszám, több időpontot egyeztetünk. Igény esetén hosszabb alkalmakat tervezünk, például egy délután alatt elkészíthetünk egy teljes karácsonyi kollekciót: egymáshoz illő adventi koszorút, asztaldíszt és kopogtatót. Az aktuálisan érvényben lévő védelmi intézkedéseknek megfelelően lehetőség van online vagy személyes (offline) lebonyolításra is. Igény esetén nagyobb céges rendezvényekre (például családi napokra) való kitelepülésre is van lehetőség.

Hogyan működik?
Önök kiválasztják, hogy milyen díszeket szeretnének készíteni, egyeztetjük az időpontokat, a létszámot, személyes program esetén a helyszínt és az egyéb részleteket. Ezt követően a többi már az én dolgom: intézem a beszerzést, a szállítást, a logisztikát, a lebonyolítást, egyszóval mindent!

Személyes lebonyolítás elsősorban:
Budapest, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Kiskunlacháza, Dunaújváros, Dabas, Kecskemét és ezek vonzáskörzetében elérhető.
Több időpont és/vagy résztvevő esetén országszerte.

Miért jó ez Önnek:
Marad ideje teendőire: teljeskörű szervezést és lebonyolítást vállalok.
Megbízhatóság: minden úgy lesz, ahogy előzetesen megbeszéljük.
Ízléses, minőségi dekorációkat fogunk készíteni.
Garantált feltöltődés és pozitív élmények a résztvevőknek.

Ez egy forradalmian új, izgalmas programlehetőség, melyre hosszú ideig emlékezni fognak! Ráadásul ha az online lebonyolítást választják a részvételhez ki sem kell mozdulniuk otthonuk biztonságából, mégis professzionális segítséggel készíthetnek kreatív, minőségi dekorációkat, melyekkel aztán feldíszíthetik lakásukat, irodájukat. A jó hangulat és a csodás végeredmény garantált!

A workshop-okra egyedi árajánlatot készítek a résztvevők, valamint az alkalmak számától, az egyéb igényektől és a készíteni kívánt díszek típusától függően!
Kérje egyedi, az aktuális időszakra vonatkozó ajánlatát!