Már unja a vállalati vacsorát, a borkóstolót és az egyéb megszokott formális összejöveteleket? Új, innovatív programot keres céges csapatépítőre, karácsonyi party-ra, családi napra? Vagy szívesen feldobná a szülinapi buliját, különlegessé tenné a lánybúcsúját vagy egyéb rendezvényét egy izgalmas kiegészítő programmal?

A legjobb helyen jár!

Miről szól a szezonális dekoráció-készítő workshop:
Ez egy kreatív, csapatépítő program, melyen az aktuális szezonnak vagy ünnepkörnek megfelelő, például: tavaszi, húsvéti, nyári, levendulás, napraforgós, színpompás őszi, tökös, Halloween vagy adventi, karácsonyi asztaldíszeket, kopogtatókat, adventi koszorúkat, grincsfákat, virágbox-okat és egyéb díszeket készíthetnek a résztvevők professzionális segítséggel. Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél, minden időszakra van jó ötletünk!

Dolgozhatnak friss, élő virágokkal, termésekkel, élethű művirágokkal és tartós kiegészítőkkel is. Minden alapanyagot mi biztosítunk, továbbá a szükséges eszközök és kötény használatát, illetve üdítőt, aprósüteményeket és az aktuális programnak megfelelő dekorációt. A legjobb pillanatokat pedig profi fotós örökíti meg.

Ez egy remek lehetőség a kikapcsolódásra, alkotó energiákkal való töltekezésre és sikerélmények begyűjtésérere! Kitűnően alkalmas együtt dolgozó csapatok megerősítésére, újonnan alakultak vagy távolról kapcsolatban lévő munkatársak összekovácsolására. De lehet  jó hangulatú, laza időtöltés egy party vagy lánybúcsú programján belül is.   

Egy 2-3 órás kreatív workshop alkalmával fejenként egy dísz készül és minimum 10-15 fős csoportokban dolgozunk. Abban az esetben, ha többfajta dekorációt szeretnének alkotni vagy nagyobb a létszám, több időpontot egyeztetünk. Igény esetén hosszabb alkalmakat is tervezhetünk, pl. egy nap alatt elkészíthetünk egy teljes karácsonyi kollekciót: egymáshoz illő adventi koszorút, asztaldíszt és kopogtatót. Az aktuálisan érvényben lévő védelmi intézkedéseknek megfelelően lehetőség van online vagy személyes (offline) lebonyolításra is. Igény esetén nagyobb céges rendezvényekre (például családi napokra) való kitelepülésre is van lehetőség.

Hogyan működik?
Önök kiválasztják, hogy milyen díszeket szeretnének készíteni, egyeztetjük az időpontokat, a létszámot, személyes program esetén a helyszínt és az egyéb részleteket. Ezt követően a többi már az én dolgom: intézem a beszerzést, a szállítást, a logisztikát, a lebonyolítást, egyszóval mindent!

Személyes lebonyolítás elsősorban:
Budapest, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Kiskunlacháza, Dunaújváros, Dabas, Kecskemét és ezek vonzáskörzetében elérhető.
Több időpont/csoport esetén országszerte.

Miért jó ez Önnek:
   –   marad ideje teendőire: teljeskörű szervezés és lebonyolítás
   –   megbízhatóság: minden úgy lesz, ahogy előzetesen megbeszéltük
   –   ízléses, minőségi dekorációk
   –   garantált feltöltődés és pozitív élmények

Ez egy forradalmian új, izgalmas programlehetőség, melyre hosszú ideig emlékezni fognak a kollégák, ismerősök, barátok/barátnők, családtagok! Ha az online lebonyolítást választják, a részvételhez ki sem kell mozdulniuk otthonuk biztonságából, mégis professzionális segítséggel készíthetnek kreatív, minőségi dekorációkat, melyekkel aztán feldíszíthetik lakásukat, irodájukat. Legyen szó céges rendezvényről, karácsonyi programról, szülinapi buliról, lánybúcsúról, csapatépítő programról, stb., ránk számíthat! A jó hangulat és a csodás végeredmény garantált!

Tetszik a program, de…

Nincs előképzettségem, mi van ha nem vagyok elég ügyes?
Nálunk nincs szükség semmilyen szakmai tudásra! Díszeinket kezdők is könnyedén el tudják készíteni. Megmutatjuk az eszközök használatát és lépésről-lépésre vezetjük végig a csapatot az alkotó folyamaton. Segítünk minden lépésnél, megvárunk mindenkit, hogy biztosan olyan legyen a végeredmény, amilyet elképzelt!

Félek a férfi kollégáknak nem tetszene az ötlet:
Érdemes megkérdezni tőlük! Tapasztalatunk szerint sok férfi is nagyon élvezi az ilyen jellegű kreatív elfoglaltságot. Programjainkon a résztvevők többsége hölgy, de általában 20-50%-ban az urak is képviseltetik magukat!

Nincs helyünk a programhoz:
Ez nem probléma! Általában a megrendelők biztosítják a helyszínt, de amennyiben erre nincs lehetőség, szívesen keresünk ideális helyet, például egy kávézót vagy különtermet a workshop lebonyolításához.

A gyermekemet is érdekelné a foglalkozás. Elhozhatom magammal?
A programokon nagyrészt forró ragasztópisztollyal, drótokkal, fogóval, ollóval és egyéb veszélyes eszközökkel dolgozunk, ezért a részvételt 14 éves kor felett javasoljuk. Ha a gyermeked ennél idősebb vagy úgy gondolod, hogy elég érett ezek használatához, esetleg csak megfigyelőként lenne jelen, szívesen látjuk!

Mennyibe kerül?
A workshop-ok ára rengeteg tényezőtől függ, ezért egyedi árajánlatot készítek minden megkeresésre! Érdeklődés esetén kérem írja meg a létszámot, a csoportok számát (ha több lesz), a pontos helyszínt (vagy annak hiányát), online/offline lebonyolítás, a kívánt időponto(ka)t, a készíteni kívánt dísz(ek) típusát (méretét, stílusát, színvilágát, képet róla ha van konkrét elképzelés), egyéb igényeit, illetve a költségkeretet ha van. Ezek figyelembevételével tudom összeállítani az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Kérje most egyedi ajánlatát!