Kinek szól: olyan cégeknek, ahol
    –  szívesen lepik meg új élményekkel dolgozóikat,
    –  nyitottak a kreatív időtöltésre, csapatépítő programokra,
    –  sok hölgy (is) dolgozik (általában a résztvevők kb. 80%-a nő),
    –  igény van színvonalas programokra, megbízható partnerre.

Miről szól a program:
Ez egy kreatív, csapatépítő program, melyen az aktuális szezonnak vagy ünnepkörnek megfelelő, például: tavaszi, húsvéti, nyári, levendulás, napraforgós, színpompás őszi, tökös, Halloween vagy adventi-karácsonyi asztaldíszeket, kopogtatókat, adventi koszorúkat készíthetnek a résztvevők professzionális segítséggel. Közben falatoznak, beszélgetnek, ismerkednek, alkotó energiákkal töltekeznek. Ez egy remek lehetőség az elmúlt elszigetelt időszak után együtt dolgozó csapatok, újonnan alakultak vagy akár egymástól több száz kilométerre lévő munkatársak összekovácsolására. 

Egy másfél-két órás workshop alkalmával fejenként egy asztaldísz vagy kopogtató készül és 10-15 fős csoportokban dolgozunk. Abban az esetben, ha többfajta dekorációt szeretnének alkotni vagy nagyobb a létszám több időpontot egyeztetünk. Az aktuálisan érvényben lévő védelmi intézkedéseknek megfelelően lehetőség van online vagy személyes (offline) lebonyolításra is. Igény esetén nagyobb céges rendezvényekre (például családi napokra) való kitelepülésre is van lehetőség a programmal.

Hogyan működik?
Önök kiválasztják, hogy milyen díszeket szeretnének készíteni, egyeztetjük az időpontokat, a létszámot, személyes program esetén a helyszínt és az egyéb részleteket. Ezt követően a többi már az én dolgom: intézem a beszerzést, a szállítást, a logisztikát, a lebonyolítást, egyszóval mindent!

Személyes lebonyolítás elsősorban az alábbi városokban elérhető:
Budapest, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Kiskunlacháza, Dunaújváros, Dabas, Kecskemét és ezek vonzáskörzete. Egyéb igény esetén egyeztessünk a lehetőségekről!

Miért jó ez Önnek:
Marad ideje teendőire: teljeskörű szervezést és lebonyolítást vállalok.
Megbízhatóság: minden úgy lesz, ahogy előzetesen megbeszéljük.
Ízléses, minőségi dekorációkat fogunk készíteni.
Garantált feltöltődés és pozitív élmények a résztvevőknek.

Ez egy forradalmian új, izgalmas programlehetőség, melyre hosszú ideig emlékezni fognak! Ráadásul ha az online lebonyolítást választják a részvételhez ki sem kell mozdulniuk otthonuk biztonságából, mégis professzionális segítséggel készíthetnek kreatív, minőségi dekorációkat, melyekkel aztán feldíszíthetik lakásukat, irodájukat. A jó hangulat és a csodás végeredmény garantált!

A workshop-okra egyedi árajánlatot készítek a résztvevők, valamint az alkalmak számától, az egyéb igényektől és a készíteni kívánt díszek típusától függően!
Kérje egyedi, az aktuális időszakra vonatkozó ajánlatát!