Lakberendezési tervezés

Új lakásba költözik? Üzletet nyit, de tanácstalan a funkcionális berendezéssel kapcsolatban? Gyermek érkezik a családba? Vagy épp kirepültek? Hasznosítaná az üresen maradt tereket? Segítek Önnek!

Szívesen felmérem lakását, közösen megbeszéljük igényeit, kiválasztjuk a legmegfelelőbbnek vélt stílust, bútorokat és kiegészítőket. Mindenben támogatom a tökéletes megvalósítás érdekében. Fotorealisztikus látványtervekkel akár életre is keltem elképzeléseit.

Ára: 4000 Ft/m2-től (a lakberendezési tervezés díja tartalmazza fotorealisztikus látványtervek készítését).

Tanácsadás

Ingatlant vásárolna és szeretné előre felmérni a benne rejlő lehetőségeket? Kiadó vagy eladó lakását szeretné csábítóvá tenni a leendő vevők, bérlők számára? Új hobbijához vagy munkájához otthon is helyre van szüksége? Vagy csak szeretne egy kis üdítő változatosságot?

Forduljon hozzám bizalommal! Tanácsaimmal segítem döntéseiben, lehetőség van közös vásárlásra is. Támogatom a kívánt hatás eléréséhez szükséges anyagok, bútorok kiválasztásában. Olyan termékeket is ajánlok, melyekkel az ismert boltok kínálatában akár még nem is találkozott.

Ára: 40.000 Ft/nap (8 óra) vagy 5000 Ft/óra (az első óra 10.000 Ft).

Fotorealisztikus látványtervezés

Átalakítaná fürdőszobáját vagy lakása valamelyik egyéb helyiségét? Nem tudja elképzelni, hogy nézne ki a szoba a kiválasztott anyagok beépítése, a bútorok elhelyezése után?

Ön kereskedő? Szeretné megmutatni vásárlóinak, hogy az Ön által forgalmazott termékekkel milyen fantasztikus hatást érhetnek el lakásukban?

Ön kivitelező? Szívesen adna árajánlata mellé egy látványtervet megrendelőinek döntésük elősegítése céljából?

Az alaprajz és a kiválasztott anyagok listájának segítségével könnyedén életre keltem elképzeléseit! Akár virtuális sétát is tehet új otthonában.

Ára: 2000 Ft/m2-től (csak látványtervezés esetén minimum 25.000 Ft).

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Minden projektre egyedi árajánlatot készítek a tervezés bonyolultságától, az igényektől, a sürgősségtől, a kiszállás távolságától és további paraméterektől függően.

Kérjen árajánlatot!