SZOLGÁLTATÁSOK

 

Lakberendezési tervezés

Új lakásba költözik, házat épít? Jól berendezhető terekre vágyik? Bizonytalan, hogy milyen stílus mellett tegye le a voksát? Gyermek érkezik a családba? Hogy fognak elférni a lakásban? Vagy épp kirepültek és hasznosítaná az üresen maradt tereket? Otthoni iroda létrehozására van szüksége? Wellness térre vágyik a kikapcsolódáshoz? Éttermet, szállodát nyit és szeretne egy igazán különleges enteriőrt kialakítani? Új üzletét szeretné a célközönség számára vonzóvá varázsolni?

 

Segítek Önnek! Szívesen felmérem a helyszínt, közösen megbeszéljük igényeit, kiválasztjuk a legmegfelelőbbnek vélt stílust, bútorokat és kiegészítőket. A tereket az Ön igényeinek megfelelően rendezem el, majd részletes dokumentációt készítek a tökéletes megvalósítás érdekében. Fotorealisztikus látványtervek segítségével életre keltem az elképzeléseit.

Ára: 5000 Ft/m2-től.

Tanácsadás

Ingatlant vásárolna és szeretné előre felmérni a benne rejlő lehetőségeket? Kiadó vagy eladó lakását szeretné csábítóvá tenni a leendő vevők, bérlők számára?
Szeretné feldobni otthonát, megváltoztatni annak stílusát, különleges ünnepi hangulatot teremteni vagy csak egy kis üdítő változatosságot?

Forduljon hozzám bizalommal! Tanácsaimmal segítem a döntések meghozatalában, lehetőség van közös vásárlásra is. Támogatom a kívánt hatás eléréséhez szükséges anyagok, bútorok kiválasztásában. Olyan termékeket is ajánlok, melyekkel az ismert boltok kínálatában akár még nem találkozott.

Ára: Budapesten az első óra 10.000 Ft a kiszállás miatt, minden további megkezdett óra 5000 Ft (vidéken előzetesen egyeztetendő).

Látványtervezés

Eladná lakását és szeretné kiemelni a vevők számára az ingatlan előnyeit? Beruházó és megmutatná leendő vásárlóinak, hogy a még építés alatt álló lakásaiban, házaiban milyen lehetőségek rejlenek? Nem tudja elképzelni, hogy milyen lenne otthona a választott burkolatok, bútorok és kiegészítők megvásárlása és beépítése után?

Megmutatom! Fotorealisztikus látványtervet készítek, melyen megelevenednek a kialakításra váró terek.

Ára: előzetes egyeztetés alapján.

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Minden projektre egyedi árajánlatot készítek a tervezés bonyolultságától, az igényektől, a sürgősségtől, a kiszállás távolságától és további paraméterektől függően. Elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében dolgozom, a vidéki projektek megbeszélés tárgyát képezik.

Kérjen árajánlatot itt!