Lakberendezési tervezés

Új lakásba költözik? Üzletet nyit, de tanácstalan a funkcionális berendezéssel kapcsolatban? Gyermek érkezik a családba? Vagy épp kirepültek? Hasznosítaná az üresen maradt tereket? Segítek Önnek!

Szívesen felmérem lakását, közösen megbeszéljük igényeit, kiválasztjuk a legmegfelelőbbnek vélt stílust, bútorokat és kiegészítőket. A tereket az Ön számára legoptimálisabban rendezem el, majd részletes dokumentációt készítek a tökéletes megvalósítás érdekében. Igény esetén fotorealisztikus látványtervekkel is életre keltem elképzeléseit.

Ára: 5000 Ft/m2-től.

Tanácsadás

Ingatlant vásárolna és szeretné előre felmérni a benne rejlő lehetőségeket? Kiadó vagy eladó lakását szeretné csábítóvá tenni a leendő vevők, bérlők számára? Új hobbijához vagy munkájához otthon is helyre van szüksége? Vagy csak szeretne egy kis üdítő változatosságot?

Forduljon hozzám bizalommal! Tanácsaimmal segítem döntéseiben, lehetőség van közös vásárlásra is. Támogatom a kívánt hatás eléréséhez szükséges anyagok, bútorok kiválasztásában. Olyan termékeket is ajánlok, melyekkel az ismert boltok kínálatában akár még nem is találkozott.

Ára: 40.000 Ft/nap (8 óra) vagy 5000 Ft/óra (az első óra 10.000 Ft).

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Minden projektre egyedi árajánlatot készítek a tervezés bonyolultságától, az igényektől, a sürgősségtől, a kiszállás távolságától és további paraméterektől függően.

Kérjen árajánlatot!