Kedveskedjen munkavállalóinak vagy partnereinek egy különleges csapatépítő eseménnyel, mely alkalmával néhány óra erejéig kiszakadhatnak a napi feladataikból és alkotó energiákkal töltekezhetnek! Válassza a szezonális dekoráció-készítő workshop-ot, melyen a résztvevők online vagy offline készíthetnek az adott évszaknak vagy ünnepnek megfelelő kopogtatókat, asztaldíszeket vagy adventi koszorúkat. Kovácsolja össze meglévő vagy újonnan alakult csapatát egy kreatív, alkotó program segítségével!
További részletek
Szeretné ha szálláshelye, étterme, irodaháza, üzlete, szépségszalonja, egészségügyi intézménye, stúdiója minden évszakban és az ünnepek alkalmával gyönyörű szezonális dekorációba öltözne, mely odacsábítja a vendégeket és dolgozóinak is kellemesebb munkakörnyezetet teremt? Örülne ha valaki levenné a válláról a dekoráció rendszeres megalkotásával, beszerzésével és installálásával járó terhet? Akkor válassza szezonális dekoráció-készítő szolgáltatásomat és szerezzen piaci előnyt!
További részletek
Változtatni szeretne a lakása alaprajzi elrendezésén? Új kiegészítőkkel szeretné feldobni az otthonát? Home office kialakítására van szüksége? Új funkciót szeretne adni a szobának, amiből most repültek ki a gyerekek? Ingatlant vásárolna és szeretné előre felmérni a benne rejlő lehetőségeket? Akkor válassza a lakberendezési tanácsadást online vagy személyesen! Már 1-2 óra leforgása alatt is komoly segítséget tudunk adni, nem minden esetben szükséges teljes körű tervezés!
További részletek