Új lakásba költözik, házat épít? Jól berendezhető, funkcionális, ugyanakkor stílusos terekre vágyik? Az igényeinek megfelelő, harmonikus otthont szeretne? Látványterveket, hogy még a megépülés előtt láthassa a végeredményt? Akkor válassza a teljes körű belsőépítészeti tervezést! Egy helyszíni felmérést és az elképzeléseinek részletes egyeztetése után az Ön által választott stílusban, az igényeinek megfelelően tervezem meg és rendezem be ingatlanát. Kereskedelmi célú tervezés egyedi árajánlat alapján!
Ára: 6-8000 Ft/nm-től (Pl.: kb. 750.000 Ft/100 nm)
Átalakítaná, felfrissítene egy helyiséget vagy megváltoztatná a funkcióját? Van már elképzelése a stílusról, de nem tudja elképzelni a végeredményt? Kiadásra szeretne költséghatékonyan berendezni egy lakást? Akkor válassza az E-design-t! Küldjön pár képet és egy méretezett alaprajzot az átalakítandó helyiségről és írja le pár mondatban az elképzelését, hogy milyen stílusban, milyen funkciónak megfelelően szeretné berendezni és nagyságrendileg mekkora a költségkeret erre.
Ára: 99.000 Ft-tól
Változtatni szeretne a lakása alaprajzi elrendezésén? Új kiegészítőkkel szeretné feldobni az otthonát? Home office kialakítására van szüksége? Új funkciót szeretne adni a szobának, amiből most repültek ki a gyerekek? Ingatlant vásárolna és szeretné előre felmérni a benne rejlő lehetőségeket? Akkor válassza a lakberendezési tanácsadást online vagy személyesen! Már 1-2 óra leforgása alatt is komoly segítséget tudunk adni, nem minden esetben szükséges teljes körű tervezés!
Ára: 19.900 Ft-tól
Nem tudja, milyen programmal kedveskedhetne barátainak, munkavállalóinak, partnereinek? Lepje meg őket egy különleges élménnyel, mellyel néhány óra erejéig kiszakadhatnak a napi feladatokból, és alkotó energiákkal töltekezhetnek! Válassza a csoportos, online vagy személyes szezonális dekoráció-készítő workshop-ot, egy forradalmian új, izgalmas programlehetőséget!
Ára: egyedi árajánlat alapján
Szeretné ha irodája, étterme, szálláshelye, rendelője minden évszakban, illetve az ünnepek alkalmával gyönyörű szezonális dekorációba öltözne, melyet minden vendége megdicsér majd? Örülne ha valaki levenné a válláról a dekoráció rendszeres kitalálásával, megvásárlásával és installálásával járó terhet? Akkor válassza a szezonális dekoráció-készítő szolgáltatást, mellyel megszabadulhat minden ilyen feladattól!
Ára: egyedi árajánlat alapján
Barátja építkezik, felújít vagy lakásfelújítás előtt áll? Családtagja gyermeket vár és szükség lesz a lakás kisebb átrendezésére? Tudja, hogy barátnője fel szeretné kissé dobni otthonát vagy home office kialakítására adta a fejét? Azt gondolja, hogy jól jönne neki a segítség egy ekkora munkában? Ajándékozzon exkluzív, 1 órás vagy hosszabb, online vagy személyes lakberendezési tanácsadást szeretteinek.
Ára: 19.900 Ft-tól